Share this...

Review : Karin (Sverige)

  • Reviews Tillbaka till listan
  • Previous
  • Next
Karin from Sverige - oktober 01, 2017 Stay : 3 weeks - Course start : september 2017 Course : Accommodation : Student residence
Summary of your stay

Jag gick en treveckorskurs i franska och matlagning på ILA. Franskkursen var suverän, men matlagningslektionerna var ännu bättre. Stjärnkocken Armand Layachi undervisar i matlagning och är väldigt bra på att förklara varje tillagningssteg. Efter en tre timmar lång matlagningslektion avnjuter man måltiden tillsammans med ett glas vin – och diskuterar på franska med stjärnkocken!

Språkskolan ILA tar verkligen väl hand om sina elever, och jag tyckte att det kändes jättebra redan från första dagen jag kom till Montpellier. Studentboendet ligger på gångavstånd från skolan, där är verkligen trevligt och man kan laga sin egen mat för att tillämpa vad man har lärt sig på matlagningskursen.
På ILA fick jag fick vänner från hela världen. Jag hade det fantastiskt trevligt, min franska blev mycket bättre och jag kan imponera på mina vänner därhemma med utsökta franska måltider!